Om Oss

Social Posts är ett koncept som bygger på att sammanföra varumärken med bloggare. Sverige är ett av de bloggtätaste länderna i världen och det växer stadigt. Varje dag startar det nya bloggar inom alla olika branscher. Bloggare har stor impact på sina läsare vilket gör att många företag vill synas i denna miljö.


Social Posts vill kunna erbjuda företag egna ambassadörer som kan skriva om vad de tycker om deras produkter eller tjänster samt fungera som testpaneler och hålla i tävlingar. Ambassadörerna kan också hjälpa till att sprida nyheter och reklamvideos via sponsrade inlägg.

Social Posts vill skapa möjligheten för alla bloggare att tjäna pengar. Genom att bli ambassadör hos Social Posts kommer du som bloggare att kunna tjäna pengar på en mängd olika uppdrag som vi kontinuerligt kommer lägga upp i vårt system.

"Att få blogga och stå bakom riktigt stora varumärken är stort. Jag skriver enbart om inlägg som jag kan relatera eller stödja. Samarbetet (med Social Posts) är något som jag är säker på att båda parter uppskattar. Har fått mycket i utbyte och är riktigt nöjd!"

www.neemees.comHör av dig så berättar vi mer!Kontakta oss