Villkor

Var noga med att läsa uppdragsbeskrivningen och reglerna för den aktuella kampanjen innan du reserverar din plats och publicerar länken annars kan vi inte godkänna ditt inlägg och betala dig. Efter reservation måste du så fort som möjligt posta inlägget på din blogg enligt uppdragsbeskrivningen för att sedan publicera länken här på Social Posts, annars kan vi inte granska ditt inlägg. Granskningen av ditt inlägg kan ta upp till två veckor.

Om vi nekar ditt inlägg så måste du ta bort inlägget ifrån din blogg direkt men godkända inlägg får inte tas bort ifrån din blogg alls, vi kontrollerar regelbundet under året. Om du tagit bort inlägget så kommer du inte att få betalt eller få avdrag på aktuellt saldo. Du får endast reservera och publicera inlägget en(1) gång på din blogg och här på Social Posts. Du kommer endast att få betalt en(1) gång för en viss kampanj. I din blogg måste det finnas personliga inlägg mellan de sponsrade inläggen som du hittar här.

Utbetalning sker månadsvis om ditt intjänade saldo översiger 500kr. Hos Social Posts får du lön vilket innebär att skatter och avgifter dras av innan utbetalning. Intjänat saldo är innan skatter och avgifter. Du kan räkna med att ca. 50% går till skatter och avgifter. För att vi ska kunna betala ut lön till dig så måste du ha uppdaterat din profil med bank, kontonummer, personnummer etc. Har du ett företag kan du fakturera oss.

Missbrukar du systemet eller inte följer dessa regler som finns kommer du att bli spärrad ifrån tjänsten omedelbart.
Du finner mer information i vår FAQ (frågor och svar) annars kan du kontakta oss.Frågor & Svar (FAQ)